PL44, 60101 Seinäjoki

Asiakaspalvelu maanantaista perjantaihin 11 – 18 ja lauantaisin 11-15

Usein kysytyt kysymykset

Lue ensin usein esitetyt kysymykset ja vastaukset maksamiseen ja toimitukseen liittyen. Ota yhteyttä lomakkeella mikäli et löydä vastausta kysymykseesi!

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.

Toimitamme yli 99 euron tilaukset ilman toimituskuluja. Alle 99 euron tilaukset toimitamme 5,90 € Matkahuolto Lähellä-pakettina.

Paketin voi noutaa Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä.

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja muut yritykset), joita on 1 200 kautta maan.

Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Noutamista odottavaa lähetystä säilytetään kaksi viikkoa.

Kotiinkuljetus Seinäjoen alueella veloituksetta (Postinumeron alku 601,602,603,604,605). Toimitukset tapahtuvat kerran viikossa maanantai-iltaisin. Mikäli haluatte tilauksen seuraavan viikon maanantain kuljetukseen, tilaus tulee tehdä viimeistään keskiviikkona kello 12:00 mennessä. Kun asiakas on valinnut kotiinkuljetuksen Seinäjoen talousalueella, häneen otetaan yhteyttä ennen maanantai-illan toimitusta.

Lähetä meille kysymys

Voit olla yhteydessä meihin myös sähköpostilla osoitteessa info@mirtelo.fi tai soittaa 0400 242 826

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Viesti

    Toimitusehdot ja tietosuojaseloste

    Tutustu ennen tilausta toimitusehtoihin ja henkilökohtaisten tietojesi käsittelyä koskevaan tietosuojaselosteeseen.