Marja Entrich-Suomessa kehitettyä ja valmistettua luonnonkosmetiikkaa

Kaikki Marja Entrich®-tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa yrityksen omassa laboratoriossa ja tehtaassa. Tuotteet ovat edelleen 100 %:sti kasvipohjaisia ja niiden teho perustuu kylmäpuristamalla valmistettujen raaka-aineiden käyttöön. Kylmäpuristaminen säilyttää kaikki luonnon raaka-aineiden vitamiinit ja antioksidantit. Tämän vuoksi Marja Entrich®–kosmetiikka on tekee ihosta kuulaan ja kauniin: se ravitsee, uudistaa ja hoitaa ihoa luonnon raaka-aineiden voimalla. Vuodesta 2008 tehdas on Ecosert-sertifioitu tuotantolaitos ensimmäisenä Pohjoismaissa.

Verkkokauppamme valikoimassa löytyy kaikki Marja Entrichin tuotteet.

Mirtelon verkkokaupassa löydät kaikki Marja Entrichin tuotteet helpoiten kirjoittamalla hakukenttään Marja Entrich.