Valkoinen lanka-edullista ja laadukasta suomalaista luonnonkosmetiikkaa

Valkonen Lanka johdattaa kehoa ja ihoa hyvään oloon ja tasapainoon tarjoamalla vain puhtaimpia tuotteita, joissa ei ole turhia elimistöä tai luontoa rasittavia kemikaaleja. Valkoisen Langan puhtaat hyvinvointituotteet ammentavat voimansa Suomen luonnosta ja kansanviisaudesta. Sinä päätät, mikä on sinulle tärkeää. Tuotteet valmistetaan Suomessa, ja niiden raaka-aineet ovat luonnollista alkuperää. Lakka-Tyrni tuotteilla on suomalainen FI-Natura -sertifikaatti.

Valkoisen Langan ihonhoitotuotteet ovat puhtaita ja niiden raaka-aineet ovat 100 % luonnollista alkuperää tai sertifioituja, jolloin sertifiointimerkki takaa niiden luonnollisen alkuperän.

Mirtelon verkkokaupassa löydät kaikki Valkoinen lanka-sarjan tuotteet helpoiten kirjoittamalla hakukenttään Valkoinen lanka.