Flow-laadukas suomalainen luonnonkosmetiikkamerkki

Tärkeimpinä vaikuttavina aineina Flow’n tuotteissa ovat Suomessa kasvaneet villimarjat ja -yrtit, jotka ovat täynnä vitamiineja, antioksidantteja sekä pohjoisen väkevää energiaa.

Flow’n tuotteissa käytetään luomusertifioituja raaka-aineita aina kun se on mahdollista. Valtaosa raaka-aineista onkin sertifoitua luomua sekä villinä kasvaneita Lapin kasveja. Tunnistat nämä raaka-aineet tähdellä merkittynä ainesosaluetteloista. Flow’n mineraalimeikit eivät sisällä nanopartikkeleita ja raaka-aineet ovat Cosmos/Ecocert-hyväksyttyjä. 

Flow saa raaka-aineita sekä Suomesta että ulkomailta. Kotimaisia raaka-aineita, kuten kanervaa, katajaa, pohjoisen marjoja ja niiden siemenöljyjä Flow saa yhteistyökumppaneilta Suomen Lapista. Nokkosta sekä kehäkukkaa toimittaa hyvinkääläinen luomutila.

Pyrkimyksenä onkin yhä enenevässä määrin kasvattaa kotimaisten raaka-aineiden osuutta tuotteissamme. Ulkomaiset raaka-aineet tulevat laadukkailta ja luotettavilta eurooppalaisilta toimijoilta, joiden kautta Flow saa luonnonkosmetiikassa hyväksyttyjä ja sertifioituja, tutkitusti laadukkaita raaka-aineita.

Mirtelon verkkokaupassa löydät kaikki Flow-sarjan tuotteet helpoiten kirjoittamalla hakukenttään Flow.