Tervetuloa Mirtelon uuteen verkkokauppaan!

Ekokauppa Mirtelo on avannut vuonna 2019 täysin uuden verkkokaupan osoitteessa www.mirtelo.fi. Haluamme tarjota asiakkaillemme modernin verkkokaupan, josta löytyvät huolella valitut laatutuotteet edulliseen hintaan. Valikoimaan kuuluvat luomuruoka, luontaistuotteet, luonnonkosmetiikkaa ja kodin ekologiset pesuaineet.

Verkkokaupasta löydät vanhoja tuttuja tuotteita, mutta jatkossa myös paljon uutta. Päivitämme ja lisäämme uusia tuotteita verkkokauppaan päivittäin. Verkkokauppamme palvelee sinua jatkossa 24/7. Säilytämme juuremme ja olemme seinäjokinen verkkokauppa. Tästä osoituksena tarjoamme tilausten kotiintoimitukset veloituksetta Seinäjoen talousalueella. Muualla asuville paketit toimitetaan sujuvasti lähimpään Matkahuollon pakettipisteeseen.

Tervetuloa laadukkaille ostoksille!