Madara Time Miracle

Madara Time Miracle yövoide – ikääntyvälle iholle 50 ml

43,80 €


Tuotekuvaus

Madara Time Miracle yövoide toimii yöllä tehostaen kollageenin ja elastaanin muodostumista. Käynnistää ihon uudistumisen – vanhat ihosolut korvautuvat uusilla ja elinvoimaisilla. Rypyt näyttävät sileämmiltä, iho tuntuu joustavammalta ja kiinteämmältä*. Vedetön koostumus perustuu koivunmahlaan ja luonnolliseen soluja korjaavaan Galium7-seokseen sekä Madara (Galium verum) uutteeseen ja aktiivisiin Pohjolan kasveihin.

Vaikuttavat aineet:
PUNA-APILA: Sisältää kasviestrogeenia, joka nopeuttaa kollageenin muodostumista, tehden ihon kiinteämmäksi ja elastisemmaksi. Sisältää myös polysakkaridejä, jotka parantavat ihon kosteuspitoisuutta.
HUMALA-UUTE: Humalauute on antibakteerinen, supistava ja ihoa napakoittava. Se sisältää runsaasti kasviestrogeeneja (kasvihormoneja) jotka stimuloivat kollageenisäikeiden tuotantoa, hidastavat ikääntymisprosessia, vahvistavat ihokudosta ja ennaltaehkäisevät tulehduksia.
PELTOKORTE: Peltokorteuute on paras kasviperäinen pii-mineraaliin (silica) – tärkeän ihon rakennusaineen – lähde.Silica uudistaa ja hoitaa kireää ihoa ja parantaa ihon elastisuutta. Stimuloi pintaverenkiertoa ja lymfanesteen kiertoa. Pehmentää ja rauhoittaa ihoa.
TYRNI: Sisältää runsaasti kasviantioksidantteja, E-vitamiinia ja A-provitamiinia.Pehmentää ja ravitsee ihosoluja, aktivoi ihon uudistumista. Luontainen UV-filtteri ja vapaiden radikaalien sieppari.
POIMUNLEHTI: Sisältää antioksidantteja ja polyfenoleja, jotka suojaavat ihosoluja vapailta radikaaleilta. Lisäksi kasvihormonit stimuloivat kollageenisynteesiä.
KOIVUNMAHLA: antioksidantti, joka paitsi suojaa vapailta radikaaleilta myös nopeuttaa ihosolujen uudistumista.

Tuote on: GLUTEIINITON, VEGAANI, PÄHKINÄTÖN
Luonnonkosmetiikkasertifiointi: ECOCERT

INCI: 

Betula Alba (Birch) Juice*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Alcohol, Squalane, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Glycerin***, Dicaprylyl Carbonate, Caprylic/ Capric Triglyceride, Galium Verum (Madara) Extract*, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Hippophae Rhamnoides (Sea-buckthorn) Fruit Extract*, Trifolium Pratense (Red Clower) Flower Extract*, Humulus Lupulus (Hop) Cone Extract*, Alchemilla Vulgaris (Lady‘s Mantle) Extract*, Equisetum Arvense (Horsetail) Extract*, Sodium PCA, Betaine, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Chitin, Beta-glucan, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Xanthan Gum, Zinc PCA, Copper PCA, Aroma**, Citronellol**, Geraniol**, Linalool**

KÄYTTÖ:

Käytä päivittäin iltaisin puhtaalle iholle.