Madara Time Miracle  day

Madara Time Miracle päivävoide – ikääntyvälle iholle 50 ml

47,90 €


Tuotekuvaus

Madara time miracle päivävoide ehkäisee ympäristön aiheuttamia vahinkoja ja stimuloi ihon nuoruusproteiinien tuotantoa. Rypyt ja uurteet näyttävät sileämmiltä, iho on notkeampi ja paljastaa nuorekkaamman ulkonäön. Vedetön koostumus perustuu koivunmahlaan ja luonnolliseen soluja korjaavaan Galium7-yhdistelmään. Tuo iholle suojaa ja optimaalista kosteutta.

Vaikuttavat aineet: PUNA-APILA: Sisältää kasviestrogeenia, joka nopeuttaa kollageenin muodostumista, tehden ihon kiinteämmäksi ja elastisemmaksi. Sisältää myös polysakkaridejä, jotka parantavat ihon kosteuspitoisuutta. HUMALA-UUTE: Humalauute on antibakteerinen, supistava ja ihoa napakoittava. Se sisältää runsaasti kasviestrogeeneja (kasvihormoneja) jotka stimuloivat kollageenisäikeiden tuotantoa, hidastavat ikääntymisprosessia, vahvistavat ihokudosta ja ennaltaehkäisevät tulehduksia. PELTOKORTE: Peltokorteuute on paras kasviperäinen pii-mineraaliin (silica) – tärkeän ihon rakennusaineen – lähde.Silica uudistaa ja hoitaa kireää ihoa ja parantaa ihon elastisuutta. Stimuloi pintaverenkiertoa ja lymfanesteen kiertoa. Pehmentää ja rauhoittaa ihoa. TYRNI: Sisältää runsaasti kasviantioksidantteja, E-vitamiinia ja A-provitamiinia.Pehmentää ja ravitsee ihosoluja, aktivoi ihon uudistumista. Luontainen UV-filtteri ja vapaiden radikaalien sieppari. POIMUNLEHTI: Sisältää antioksidantteja ja polyfenoleja, jotka suojaavat ihosoluja vapailta radikaaleilta. Lisäksi kasvihormonit stimuloivat kollageenisynteesiä. KOIVUNMAHLA: antioksidantti, joka paitsi suojaa vapailta radikaaleilta myös nopeuttaa ihosolujen uudistumista.

Tuote on: GLUTEIINITON, VEGAANI, PÄHKINÄTÖN Luonnonkosmetiikkasertifiointi: ECOCERT

INCI: 

Betula Alba (Birch) Juice*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Alcohol, Squalane, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Glycerin***, Dicaprylyl Carbonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Galium Verum (Madara) Extract*, Hippophae Rhamnoides (Sea-buckthorn) Fruit Extract*, Trifolium Pratense (Red Clower) Flower Extract*, Humulus Lupulus (Hop) Cone Extract*, Alchemilla Vulgaris (Lady’s Mantle) Extract*, Equisetum Arvense (Horsetail) Extract*, Sodium PCA, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Chitin, Beta-glucan, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Xanthan Gum, CI 77891 (Titanium Dioxide)****, CI 77019 (Mica)****, Aroma**, Citronellol**, Geraniol**, Linalool**