kasivoide

Madara Suojaava käsivoide 75 ml

10,50 €


Tuotekuvaus

Madara Suojaava käsivoide on tehokkaasti kosteuttava käsivoide. Täyteläinen ja samettinen käsivoide sisältää luumua ja lehmuksen kukkaa. Hoitaa, kosteuttaa ja pehmentää kuivia käsiä ja hauraita kynsiä. Tuo käsille suojan, joka auttaa sitomaan kosteutta. Imeytyy nopeasti jättäen kädet silkkisen pehmeiksi.

Vaikuttavat aineet:
KAAKAOVOI: Potentti kosteuttaja ja ihon pehmentäjä. Tuo iholle suojan, joka suojaa haitallisilta ympäristötekijöiltä ja kosteuden haihtumiselta. Sen pehmentävien ominaisuuksien takia, kaakavoi parantaa ihon elastisuutta ja auttaa vähentämään venymäarpia.
AURINGONKUKKAÖLJY: Auringonkukkaöljy on erinomainen pohjaöljy, jolla on monia ihoa hoitavia ominaisuuksia. Sen runsas E-vitamiinipitoisuus lisää kosmetiikkatuotteiden antioksidanttisia vaikutuksia.
PERSILJA: Ihoa kirkastava, käytetään vähentämään pigmenttiläiskiä ja hoitamaan pieniä haavaumia. Parantaa lymfakiertoa ja vähentää turvotusta.
QVITTEN-HEDELMÄ: Qvitten uutteella on ihoa pehmentävä ja kosteuttava vaikutus. Se sisältää orgaanisia happoja, joilla on ihoa vaalentavia ja kirkastavia ominaisuuksia.
LEHMUS: Lehmuksenkukkauute on luontainen antioksidantti ja kostettaja. Sitoo kosteutta ja pehmentää iho. Neutraloi vapaita radikaaleja.
KARPALO:  Karpalouute stimuloi ihon luontaista uusiutumisprosessia, kiitos sen runsaan C-vitamiinipitoisuuden. Uute sisältää orgaanisia happoja jotka aktivoivat ihon kykyä vastaanottaa välttämättömiä ravinteita.
LUUMUNKIVIÖLJY: Pehmentää, ravitsee ja kosteuttaa vaurioitunutta ihoa. Sisältää runsaasti E-vitamiinia, joka stimuloi ihon paranemisprosessia.Sen ensituoksu miellyttävän hedelmäinen ja sydäntuoksu muistuttaa mantelista tehtyä marsipaania.

Tuote on: VEGAANI, PÄHKINÄTÖN, GLUTEIINITON
Luonnonkosmetiikkasertifiointi: ECOCERT

INCI: 

Aqua, Theobroma Cacao Seed Butter*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Alcohol, Cetearyl Alcohol, Glycerin***, Glyceryl Stearate, Behenyl Alcohol, Carum Petroselinum Extract*, Pyrus Cydonia Fruit Extract*, Tilia Cordata Flower Extract*, Lecithin, Vaccinium Macrocarpon Fruit Extract*, Xanthan Gum, Stearic Acid, Palmitic Acid, Calendula Officinalis Flower Extract*, Chamomilla Recutita Flower Extract*, Prunus Domestica Seed Oil, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Glycine Soja Sterols, Sodium Phytate, Lactic Acid, Aroma**, Limonene**