2015-03-16 12.01.01

Sante kasvihiusväri mahonginpunainen (jauhe) 100 g

14,90 €

Sante kasvihiusväri mahonginpunainen (jauhe) 100 g


Tuotekuvaus

SANTE hiusvärit ovat hennavärejä, jotka sisältävät myös muita kasveja tuomaan sävyjä. Sävyä tuomassa on mm. cassiaa, pähkinän paloja, ratanianjuurta, kurkumaa, indigoa, kahvia, punajuurta, tuomipuun kuorta, hibiscusta, raparperia. Lisäksi hoitavina aineosina käytetään merileväuutetta ja vehnäproteiinia. SANTE luonnonhiusväreillä saa upeat, värikylläiset ja kiiltävät hiukset. Koska väreissä ei ole kemiallisia hapetteita, niillä ei voi vaalentaa hiuksia.

– Tee suortuvatesti ennen värjäystä.
Kasvipohjaisilla hiusväreillä värjääminen tuo aina yksilöllisen lopputuloksen. Väriin ja värjäyksen onnistumiseen vaikuttavat mm. oman hiuksen rakenne, väri sekä aikaisemmat kemialliset käsittelyt.

– SANTE kasviväri on kestoväri, ei värihuuhtelu. Se kuluu kuitenkin tasaisemmin hiuksista kuin kemiallinen kestoväri.
Avattu paketti suositellaan käytettäväksi kerrallaan.
SANTE kasvivärit on tarkoitettu hiusten värjäykseen, eikä niillä saa värjätä esim. ripsiä tai kulmakarvoja.

– Älä käytä rikkoutuneelle tai haavaiselle, ihottumaiselle tai ärtyneelle iholle.

– Voi käyttää permanentatuille hiuksille.

– Kemiallisesti värjätyt hiukset: kasviväreillä voi värjätä kemiallisesti värjättyjä hiuksia. On kuitenkin huomioitava, että kemialliset käsittelyt voivat muuttaa värjäyksen lopputulosta huomattavasti. Tee aina hiussuortuva testi ennen värjäystä!

– Harmaat hiukset: SANTE kasvivärejä voidaan käyttää myös harmaiden hiusten värjäykseen. Huomioi kuitenkin, että harmaissa hiuksissa värjäystulos on vaaleampi kuin muissa hiuksissa. Eli mitä enemmän harmaita hiuksia, sen vaaleampi lopputulos.

– Sante kasvivärejä voidaan sekoittaa keskenään: Seuraavia sävyjä (maronenbraun, nussbraun, bronze, terra) 40 % asti.