2015-03-16 11.59.55

Sante kasvihiusväri kastanjanruskea (jauhe)

14,90 €

Sante kasvihiusväri kastanjanruskea (jauhe)


Tuotekuvaus

SANTE hiusvärit ovat hennavärejä, jotka sisältävät myös muita kasveja tuomaan sävyjä. Sävyä tuomassa on mm. cassiaa, pähkinän paloja, ratanianjuurta, kurkumaa, indigoa, kahvia, punajuurta, tuomipuun kuorta, hibiscusta, raparperia. Lisäksi hoitavina aineosina käytetään merileväuutetta ja vehnäproteiinia. SANTE luonnonhiusväreillä saa upeat, värikylläiset ja kiiltävät hiukset. Koska väreissä ei ole kemiallisia hapetteita, niillä ei voi vaalentaa hiuksia.

Hennavärin ja kemiallisen värin ero
Perinteinen hiusväri imeytyy hiuksen rakenteen sisään ja värjää hiuksen sisältä ulos. Luonnonvärit tarttuvat vain hiuksen pintaan. SANTE hiusväreissä on käytetty mm. luonnonhennaa, jonka tehtävänä on saada väri tarttumaan hiukseen sekä antaa hiukselle upea kiilto. Luonnonväreillä ei pystytä vaalentamaan hiusta, joten väriä valitessa on oltava tarkkana. Väri tulee valita hiuksen luonnollisen sävyn mukaan, jonka saa selville parhaiten juurikasvusta. Väriä ei voi valita esim. värjätyn vaalean latvan mukaan. Liian vaalea väri ei tartu edes latvaan. Siirtyminen kemiallisista väreistä luonnonväreihin onnistuu yleensä ilman yllättäviä värjäystuloksia. Hennavärjäyksessä ei kuitenkaan suositella hyvin vaaleiden hiusten värjäämistä kaikkein tummimmilla hennaväreillä. Tämä siksi, että ne sisältävät enemmän klorofylliä, jolloin vaaleat hiukset voivat tulla vihertäviksi. Tummennus kannattaa siis aina tehdä asteittain. Tutustu värikartan värjäyssuosituksiin. Varmimmin onnistuneen värjäystuloksen sekä oikean värin saa tekemällä hiussuortuvatestin ennen värjäystä.

Kasvipohjaisilla hiusväreillä värjääminen tuo aina yksilöllisen lopputuloksen. Väriin ja värjäyksen onnistumiseen vaikuttavat mm. oman hiuksen rakenne, väri sekä aikaisemmat kemialliset käsittelyt.

– SANTE kasviväri on kestoväri, ei värihuuhtelu. Se kuluu kuitenkin tasaisemmin hiuksista kuin kemiallinen kestoväri.
Avattu paketti suositellaan käytettäväksi kerrallaan.
SANTE kasvivärit on tarkoitettu hiusten värjäykseen, eikä niillä saa värjätä esim. ripsiä tai kulmakarvoja.

– Älä käytä rikkoutuneelle tai haavaiselle, ihottumaiselle tai ärtyneelle iholle.

– Voi käyttää permanentatuille hiuksille.

– Kemiallisesti värjätyt hiukset: kasviväreillä voi värjätä kemiallisesti värjättyjä hiuksia. On kuitenkin huomioitava, että kemialliset käsittelyt voivat muuttaa värjäyksen lopputulosta huomattavasti. Tee aina hiussuortuva testi ennen värjäystä!

– Harmaat hiukset: SANTE kasvivärejä voidaan käyttää myös harmaiden hiusten värjäykseen. Huomioi kuitenkin, että harmaissa hiuksissa värjäystulos on vaaleampi kuin muissa hiuksissa. Eli mitä enemmän harmaita hiuksia, sen vaaleampi lopputulos.

– Sante kasvivärejä voidaan sekoittaa keskenään: Seuraavia sävyjä (maronenbraun, nussbraun, bronze, terra) 40 % asti.