Madara shampoo

Madara shampoo värjätyille

15,90 €


Tuotekuvaus

Madara shampoo värjätyille hiuksille

Väriä suojaava, pellavansiementä, hevoskastanjaa ja piharatamoa sisältävä shampoo. Pesee hellävaraisesti käsitellyt ja värjätyt hiukset. Jäntevöittää hiusta ja lisää kiiltoa. Hiuksista tulee pehmeämmät.

Vaikuttavat aineet:

PELLAVANSIEMEN: Tunnetaan antioksidanttisista, tulehduksenvastaisista ja talineritystä tasapainoittavista ominaisuuksistaan. Pellavansiemenuute antaa iholle tai hiuksille suojaavan kerroksen, joka antaa suojaa ympäristön haittavaikutuksilta ja allergeeneilta ja säilyttää ihon luontaisen öljyisyyden ja kosteuden.

HEVOSKASTANJA:  Hevoskastanjauute vahvistaa ja kiinteyttää verisuonten seinämiä ja ihoa. Sillä on supistavia ominaisuuksia ja se parantaa kollageenisynteesiä.

PIHARATAMO: Se aktivoi vahingoittuneiden ihosolujen uusiutumista. Stimuloimalla kollageenisynteesiä se parantaa ihon elastisuutta ja auttaa kiinteyttämään ihokudosta. Auttaa eliminoimaan kuona-aineita kudoksesta. Tuo iholle kosteuttavan suojakerroksen.

RUUSUVESI:  Ruusuvedellä on pehmentäviä, supistavia ja puhdistavia ominaisuuksia. Se stimuloi kapillaarisuonien pintaverenkiertoa, auttaa minimoimaan arpia, pieniä haavaumia, auringonpolttamia ja juonteita.

Tuote on: VEGAANI, GLUTEIINITON
ECOCERT: LUONNONKOSMETIIKKA SERTIFIOINTI

INCI: Aqua, Sodium Coco-sulfate, Rosa Damascena (Rosa) Flower Water*, Coco Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Glyceryl Oleate, Betaine, Sodium Chloride, Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Benzoate, Plantago Major  (Plantain) Leaf Extract*, Aesculus Hippocastanum (Horse-chestnut) Seed Extract*, Linum Usitatissimum (Flax, Linseed) Seed Extract*, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Citric Acid, Brasissyl Isoleucinate Esylate, Brassica Alcohol, Lactic Acid, Fragrance**, Limonene**, Linalool**, Geraniol**, Farnesol**, Citronellol**, Citral**