Madara kiiltoa ja eloisuutta tuova hoitoaine

Madara kiiltoa ja eloisuutta tuova hoitoaine 200 ml

15,90 €


Tuotekuvaus

Madara Kiiltoa ja eloisuutta tuova hoitoaine, normaaleille hiuksille. Kiiltoa parantava, koivua ja karpaloa sisältävä hoitoaine ravitsee ja vahvistaa hiusta. Rauhoittaa päänahkaa ja ehkäisee hiuslatvojen kuivumista. Selvittää ja parantaa hiusten kiiltoa. Hiuksista tulee silkkisen pehmeät ja helpot muotoilla.
Sopii myös rasvoittuvaisuuteen taipuvaisille hiuksille, joiden päänahka kuivuu kuitenkin helposti.

Vaikuttavat aineet:
KOIVU-UUTE: Koivu tunnetaan ihoa parantavista ja puhdistavista ominaisuuksistaan, mutta se toimii myös supistajana. Omaa myös tulehduksenvastaisia ja ihoa rauhoittavia ominaisuuksia. Taistelee hiustenlähtöä ja hilsettä vastaan.
KARPALO:  Karpalouute stimuloi ihon luontaista uusiutumisprosessia, kiitos sen runsaan C-vitamiinipitoisuuden. Uute sisältää orgaanisia happoja jotka aktivoivat ihon kykyä vastaanottaa välttämättömiä ravinteita.

Tuote on: VEGAANI, GLUTEIINITON, PÄHKINÄTÖN

INCI: Aqua, Cetearyl Alcohol, Distearylethyl Dimonium Chloride, Betaine, Glycerin***, D-panthenol (Provitamin B5), Betula Alba (Birch) Leaf Extract*, Lactic Acid, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract*, Hydrolyzed Wheat Protein, CI 77019 (Mica)****, CI 77891 (Titanium Dioxide)****, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Aroma**, Limonene**

* Ingredients from Organic Farming ** Natural essential oils *** Made using organic ingredients **** Pure mineral pigments 99 % of the total ingredients are from natural origin 3 % of the total ingredients are from Organic Farming