Voimaruoka Vehnänoras-jauhe 100 g

Voimaruoka Vehnänoras-jauhe 100 g

16,90 €


Tuotekuvaus

Voimaruoka Vehnänoras-jauhe 100 g

Vehnännoras on hyvin rikasta ja tiivistä ravintoa, jossa ihmisen tarvitsemat ravinteet ovat luonnonmukaisissa mittasuhteissa. Se sisältää valtavasti klorofylliä eli lehtivihreää.

Vehnänoras sisältää runsaasti B1-, B2-, B6- ja C-vitamiineja sekä kivennäis- ja hivenaineita, (mm. sinkkiä, kalsiumia, magnesiumia, rautaa, fosforia, mangaania, kaliumia). Siinä on myös monia tärkeitä entsyymejä ja sen 18 valkuaisaineeseen kuuluvat ne kahdeksan välttämätöntä proteiinia, joita keho ei itse pysty valmistamaan ja jotka on siksi saatava ravinnosta.

Vehnänorasjauhe on saavuttanut laajan maineen ja suosion superfood -käyttäjien ja hyvinvointiaan aktiivisesti ylläpitävien ihmisten keskuudessa. Valitsemamme luomusertifioitu ohranorasjauhe edustaa markkinoiden korkeinta ja puhtainta laatua.

* Uusien EU-direktiivien mukaan melkein kaikkien luontaistuotteiden terveyttä edistäviin vaikutuksiin viittaaminen on lainvastaista.

Aloita käyttö puolesta teelusikallisesta ja nosta annostusta (esimerkiksi viikon kuluessa) 1 – 2 teelusikalliseen päivässä välttääksesi elimistön puhdistusreaktiosta johtuvan pahoinvoinnin. Nautitaan esimerkiksi mehun tai pirtelön seassa. Säilyy huoneenlämmössä, sulje pussi tiiviisti.

 
Alkuperämaa: Kanada

Luomusertifioitu FI-EKO-201