Voimaruoka Ohranoras-jauhe 100 g

Voimaruoka Ohranoras-jauhe 100 g

13,85 €


Tuotekuvaus

Voimaruoka Ohranoras-jauhe 100 g

Ohranoras on hyvin rikasta ja tiivistä ravintoa, jossa ihmisen tarvitsemat ravinteet ovat luonnonmukaisissa mittasuhteissa. Se sisältää valtavasti klorofylliä eli lehtivihreää.

Ohranoras sisältää runsaasti B1-, B2-, B6- ja C-vitamiineja sekä kivennäis- ja hivenaineista mm. kalsiumia, magnesiumia, rautaa sekä fosforia. Se sisältää myös monia entsyymejä ja sen 18 valkuaisaineeseen kuuluvat ne kahdeksan välttämätöntä proteiinia, joita keho ei itse pysty valmistamaan ja jotka on siksi saatava ravinnosta.

Ohranoras -jauhe on saavuttanut laajan maineen ja suosion superfood -käyttäjien ja hyvinvointiaan aktiivisesti ylläpitävien ihmisten keskuudessa. Valitsemamme luomusertifioitu ohranorasjauhe edustaa markkinoiden korkeinta ja puhtainta laatua.

* Uusien EU-direktiivien mukaan melkein kaikkien luontaistuotteiden terveyttä edistäviin vaikutuksiin viittaaminen on lainvastaista.

Aloita käyttö puolesta teelusikallisesta ja nosta annostusta (esimerkiksi viikon kuluessa) 1 – 2 teelusikalliseen päivässä välttääksesi elimistön puhdistusreaktiosta johtuvan pahoinvoinnin. Nautitaan esimerkiksi mehun tai pirtelön seassa. Säilyy huoneenlämmössä, sulje pussi tiiviisti.

 

Alkuperämaa: Kanada
Luomusertifioitu FI-EKO-201