vihreä tee

Vihreä tee-uutejauhe 60 g

17,90 €


Tuotekuvaus

Vihreä tee-uutejauhe 60 g

Uuttosuhde 150:1   

Feel Vivid


Vihreää teetä pidetään teeladuista terveellisimpänä. Teen terveysvaikutusten taustalla ovat antioksidantit, erityisesti katekiinit.

Runsaasti EGCG-katekiinia sisältävän vihreä tee -uutteen on osoitettu useissa tutkimuksissa kohottavan termogeneesiä sekä lisäävän energiankulutusta ja rasvan käyttöä energiaksi niin harjoituksessa kuin levossa. Rasvan palamista edistävän vaikutuksen lisäksi vihreällä teellä on myös monia muita terveydelle edullisia vaikutuksia. Teen sisältämät katekiinit alentavat LDL-kolesterolia sekä kohottavat HDL-kolesterolia. Vihreä tee -uutteen on myös osoitettu alentavan verenpainetta, vähentävän sydän- ja verisuonitautien riskiä, parantavan insuliiniherkkyyttä ja vähentävän tyypin 2 diabetesriskiä, sekä toimivan antikarsinogeeninä ja hidastavan aivojen rappeutumista.

Feel Vivid Vihreä tee -uute sisältää erittäin korkeat määrät polyfenoleja, katekiineja ja EGCG:tä.

Käyttöohje
1/8 tl 2 kertaa päivässä. Lisää teelusikan kärjellinen lämpimään veteen. Sopii loistavasti esimerkiksi Feel Vividin marjauutteiden kanssa nautittavaksi.

Varoitukset
Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä, sinulla on sairaus tai erityisruokavalio, konsultoi lääkäriäsi ennen Feel vivid Vihreä tee-uutteen käyttöä.

Sisältö
100% Vihreä tee -uute. Sisältää 98% polyfenoleja, 80% katekiineja ja 50% EGCG:tä.

Alkuperämaa: Kiina