reishi

Reishi-uutejauhe 60 g

25,90 €


Tuotekuvaus

Reishi-uutejauhe 60 g eli lakkakääpä-uutejauhe

Feel Vivid

 


Reishi (Lakkakääpä, Ling qi) on ehkäpä maailman tunnetuin lääkinnällinen sieni, jota ollaan käytetty Kiinassa jo vuosituhansia, ja se luokitellaankin kiinalaisen lääketieteen (TCM) rohdokseksi numero 1. Sitä pidetään yhtenä tärkeimmistä rohdoista vahvistamaan ja voimistamaan yleiskuntoa.

Reishi parantaa luonnollisesti keskittymiskykyä ja auttaa kehoa poistamaan epäpuhtauksia sekä kuona-aineita. Adaptogeenina se auttaa sopeutumaan jännitystiloihin ja onkin omiaan käytettäväksi etenkin stressaavina aikakausina tukemaan kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Reishiä on perinteisesti käytetty mm. krooniseen väsymykseen, immuunipuolustuksen tukemiseen, autoimmuunisairauksiin (mm. MS-tauti, reuma, diabetes, verisuonitulehdus), rappeutumisongelmiin, virusinfektioihin, iho-ongelmiin (mm. akne, psoriasis, herpes), allergiaan, astmaan, masennukseen, stressiin, unettomuuteen, tukemaan maksan toimintaa, tasapainottamaan kolesteroliarvoja jne. Reishi sisältää runsaasti mm. B2-, B3-, B5-vitamiineja sekä fosforia, kuparia ja kaliumia.

Feel Vivid Reishi-uutejauhe on tupla-uutettu etanolissa ja kuumassa vedessä, jonka jälkeen se on pakastekuivattu.

Käyttöohje
0,5 tl – 1 tl päivittäin. Voit käyttää reishiä terästämään smoothietasi, kahvin joukossa tai teenä kuumaan veteen annosteltuna.