maca

Maca-uutejauhe 100 g

26,90 €


Tuotekuvaus

Maca-uutejauhe 100 g

Uuttosuhde 12:1   

Feel Vivid


Maca on Andeilta peräisin oleva juures, jolla on pitkä käyttöhistoria erityisesti Etelä-Amerikassa. Sitä on sanottu luonnon tasapainoisimmaksi libidon vahvistajaksi. Se saattaa auttaa kehoa parantamaan ääreisverenkiertoa, ja useat tuntevatkin macan ”sisäisenä villapaitana”.

Maca on adaptogeeni, jonka uskotaan  tasapainottavan kehon hormonitoimintaa ja moni onkin saanut macasta valtavasti apua esim. kuukautiskipujen, PMS-oireiden tai stressin hallinnassa. Koska maca on adaptogeeni, sitä kannattaa käyttää esimerkiksi kolme viikkoa kerrallaan ja pitää tämän jälkeen viikon tauko. Tämä siksi, ettei kroppa tottuisi liikaa macan positiivisiin vaikutuksiin ja näin ollen sen teho pysyisi yllä.

Maca on äärimmäisen rakentavaa ruokaa ja se sisältääkin 18 aminohappoa sekä lukuisia erilaisia kasvisteroleja. Lisäksi siinä on erittäin korkeat pitoisuudet tärkeitä mineraaleja, kuten rautaa, magnesiumia, kalsiumia, jodia ja fosforia. Maca sisältää myös runsaasti B-vitamiinia.

Feel Vivid Maca on vahvaa, yksi teelusikallinen vastaa noin 20 grammaa uuttamatonta Macaa. Feel Vividin macauute sekoittuu erinomaisesti nesteisiin ja on lisäksi miellyttävän makuista.

Käyttöohje
Aloita maca-uutejauheen käyttö teelusikan kärjellisellä, pikkuhiljaa nostaen sitä aina teelusikalliseen asti omaa kehoaan kuunnellen. Macauutetta voit nauttia vaikkapa aamukahvissasi (liukenee hyvin varsinkin lämpimiin nesteisiin). Toimii loistavasti myös esimerkiksi raakasuklaassa, smoothieiden seassa, rahkassa, jogurtissa ja niin edelleen – vain oman mielikuvituksesi ollessa rajana!

Varoitukset
Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä, sinulla on sairaus tai erityisruokavalio, konsultoi lääkäriäsi ennen Feel vivid Maca uutteen käyttöä.

Sisältö
100% Maca-uute

Alkuperämaa: Peru