viherjauhe

Luomu viherjauhe 50 g

18,35 €


Tuotekuvaus

Puhdistamon vihrerjauhe koostuu osasta maailman ravinnerikkaimpia viherkasveja. Mukana on seuraavat kasvikunnan luomulaatuiset supertähdet:

 Spirulina, chlorella, vehnänoras, ohranoras, lehtikaali, sekä sinimailanen.

 Tässä hieman siitä, minkä kaikkien ominaisuuksien kanssa pääset tutuiksi viherjauheemme kanssa:

 1. Spirulinasta saat paljon harvinaista fykosyaniini -nimistä yhdistettä, joka auttaa suojaamaan solujamme haitalliselta UV-säteyilyltä. Lisäksi sen on todettu suojelevan maksaamme rasitukselta sekä auttavan kehon puhdistusprosessissa. Spirulinassa on myös runsaasti mineraaleja, hivenaineita sekä myöskin harvinainen hyvän mielen välittäjäaine PEA (fenyylietyyliamiini), jota löytyy myöskin kaakaosta.

 2. Chlorella sisältää taas pelkästään sille erityisen kasvutekijän, CGF:n. Tämä mikrolevä nelinkertaistaa kokonsa vuorokaudessa – se on mitä luultavammin nopeiten kasvava kasvi koko maailmassa. CGF auttaa terveitä soluja uusiutumaan nopeammin sekä tasapainottaa suolistoflooraamme, auttamalla hyödyllisiä bakteereja vatsassamme kasvamaan tehokkaammin. Tämän lisäksi se kelatoi tehokkaasti raskasmetalleja sekä muita myrkkyjä, joille kehomme on saattanut altistua.

 3. Spirulina & chlorella sisältävät huikeat 65%-71% proteiinia!

 4. Oraat sisältävät enemmän vitamiineja, mineraaleja sekä entsyymejä, kuin mikään muu maassa kasvava kasvi.

 5. Lisäsimme mukaan lehtikaalin ja sinimailasen entisestään syventämään vihreiden spektriä.

 Lehtikaali sisältää runsaasti Beetakaroteenia, K-vitamiinia sekä bioaktiivista kalsiumia. Siinä on myös viherkasviksi huomattava määrä luteiinia sekä zeaksantiinia, joista molemmat karotenoidit ovat huomattavan tärkeitä muunmuassa silmille.

 Sinimailanen taas on erityisen tarkka valitessaan mineraaleja, joita se imee maasta. Se onkin tunnut tunnetuksi erityisesti siitä, että se imee kultaa kasvualustastaan enemmän, kuin mikään muu tunnettu kasvi. Se sisältää laajan kirjon vitamiineja (A (beetakaroteeni), B, C, E, K) ja lisäksi hurjasti hieman harvinaisempia mineraaleja.

 Lehtikaalia sekä sinimailasta on sekoituksessa vain hieman, pääosissa olevien levien sekä oraiden täydennykseksi.

 Käyttö:

 Yksi teelusikallinen päivässä (sekoitettuna veteen, mehuun, smoothieen) riittää, ja maku on erittäin miellyttävä. Jauheessa on pienen pieni määrä steviaa, mutta juoma ei ole makea vaan raikas. Purkissa on 50 grammaa, ja se riittää 30 päiväksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio tuotteelle “Luomu viherjauhe 50 g”