kolapähkinä

Kolapähkinä-uutejauhe 100 g

21,90 €


Tuotekuvaus

Kolapähkinä-uutejauhe 100 g

Uuttosuhde: 10:1

Feel Vivid

Kolapuu kasvaa luontaisesti runsaana Afrikan keski- ja länsiosissa. Kolapähkinät ovat kahden kolapuulajin (Cola acuminata ja Cola nitida) siemeniä. Pähkinöitä pureskellaan runsaasti varsinkin Saharan eteläpuolisessa Afrikassa suun raikastamiseksi sekä niiden piristävän ominaisuuden takia.

Koolapuuta viljellään ravintokasveina niiden runsaasti kofeiinia ja teobromiinia sisältävien siementen takia. Kolapähkinät sisältävät lisäksi teofylliiniä (laajentaa keuhkoputkia, käytetään mm. astman ja keuhkoahtaumataudin hoitoon) , flavonoideja sekä niille punertavan värin antavaa antosyaania.

Kolapähkinää on perinteisesti käytetty parantamaan fyysistä suorituskykyä, hoitamaan astmaa, keuhkoahtaumatautia, yskää sekä stimuloimaan sydämen toimintaa.

Feel Vivid kolapähkinä-uute on vahvaa, ½ tl sisältää 100mg kofeiinia ja 60mg teobromiinia.

Käyttöohje
1/4 t l -1/2 tl. Kolapähkinä sopii sellaisenaan nautittavaksi tai loistavana lisänä esimerkiksi lämpimässä kaakaossa tai kahvissa kaakaomaisen makunsa vuoksi.

Varoitukset
Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä, sinulla on sairaus tai erityisruokavalio, konsultoi lääkäriäsi ennen Feel vivid Kolapähkinä-uutteen käyttöä.

Sisältö
100% Kolapähkinä-uute. Sisältää 10% kofeiinia ja 6% teobromiinia.
Alkuperämaa: Etelä-Afrikka