cordyceps

Kiinanloisikka – Cordyceps 50 g Luomu

29,90 €


Tuotekuvaus

Kiinanloisikka – Cordyceps 50 g Luomu

Uuttosuhde 70:1   

Feel Vivid


Cordyceps (kiinanloisikka) on ehkäpä yksi eksoottisimmista lääkinnällisistä sienistä, jonka vaikutuksista meillä on mahdollisuus tänä päivänä nauttia. Sitä on käytetty Kiinassa jo tuhansia vuosia vahvistamaan varsinkin fyysistä suorituskykyä, kuitenkin vasta viime vuosikymmeninä sen hyvinvointia vahvistavat ominaisuudet on huomattu länsimaissa. Cordycepsiä voidaan suositella etenkin varttuneimmille ihmisille, jotka haluavat vahvistaa yleiskuntoaan luonnollisesti ja turvallisesti, sekä etenkin urheilijoille, jotka haluavat maksimoida suoritustensa tulokset laillisin ja turvallisin keinoin.

Cordycepsin käyttöä ei ole kielletty doping-aineena, vaikkakin sillä saattaa olla tehokkaita vaikutuksia varsinkin kestävyysurheilijoiden suorituksiin. Cordyceps sisältää runsaasti B1-, B2-, B12-, E- ja K-vitamiineja. Lisäksi se sisältää useita eri mineraaleja (mm. rautaa, magnesiumia, sinkkiä, seleeniä, kuparia, kaliumia jne.) sekä kasvisteroleita.

Feel Vivid Cordyceps-uutejauhe on tupla-uutettu etanolissa ja kuumassa vedessä, jonka jälkeen se on pakastekuivattu.

Käyttöohje
0,5 tl – 1 tl päivittäin. Voit käyttää hyvänmakuista cordycepsiä terästämään smoothietasi, kahvin joukossa tai teenä kuumaan veteen annosteltuna.

Varoitukset
Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä, sinulla on sairaus tai erityisruokavalio, konsultoi lääkäriäsi ennen Feel vivid Cordyceps-uutteen käyttöä.

Sisältö
100% Cordyceps-uute. Sisältää 40% polysakkarideja.

Alkuperämaa: Kiina