inkivääri

Inkivääri-uutejauhe 60 g

17,90 €


Tuotekuvaus

Inkivääri-uutejauhe 60 g

Uuttosuhde 50:1   

Feel Vivid


Inkivääri on monivuotinen ruohovartinen kasvi, joka on kotoisin Aasiasta, missä sitä on käytetty mausteena jo tuhansia vuosia. Kasvin syötävä osa on juurakko, jonka kuori on vaaleanruskea ja sisus vaaleankeltainen.

Inkiväärillä on perinteisesti hoidettu vilustumisia ja vatsavaivoja. Inkivääriuutteita on käytetty myös reumasairauksissa, edistämään nivelten notkeutta ja lievittämään kipuja. Sen sisältämät karvasaineet myös edistävät ruuansulatusta ja estävät matkapahoinvointia.

Inkivääri estää matkapahoinvointia loistavasti, kun se otetaan noin 25 minuuttia ennen matkaa. Inkivääriuutteen on myös tutkimusten mukaan osoitettu hillitsevän tulehdusta ja vähentävän kipua reumasairauksissa.

Feel Vivid inkivääri-uutejauhe on erittäin vahvaa ja riittoisaa. Päivittäisessä käytössä inkivääri-uutejauhepussi kestää noin 3-4 kuukautta.

Käyttöohje
1/8 – 1/4 teelusikallista päivässä. Täysin veteen liukeneva. Mahtava kaloriton inkivääritee syntyy laittamalla kuumaan lähdeveteen hunajaa ja 1/8 teelusikallista Feel Vivid -inkivääriuutetta.

Varoitukset
Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä, sinulla on sairaus tai erityisruokavalio, konsultoi lääkäriäsi ennen Feel vivid Inkivääri-uutteen käyttöä.

Sisältö
100% Inkivääri-uute. Sisältää 10% gingeroleja.
Alkuperämaa: Kiina