Goji-marjat Voimaruoka 150 g

Goji-marjat Voimaruoka 150 g

14,95 €


Tuotekuvaus

Goji-marjat Voimaruoka 150 g

Huippusuosituilla goji-marjoilla (Lycium barbarum) on ollut kiinalaisessa mytologiassa tärkeä asema jo satojen vuosien ajan. Goji-marja on luultavasti maailman tunnetuin superfood. Punaiset, pienet ja makeat marjat muistuttavat maultaan kirsikkaa ja karpaloa. Kuivattuina ne näyttävät rusinoilta.

Goji-marjat ovat saavuttaneet laajan suosion superfood-käyttäjien ja hyvinvointiaan aktiivisesti ylläpitävien ihmisten keskuudessa. Voimaruoan goji-marjat ovat luomusertifioituja – tutkitusti ja sertifioidusti puhtaita.

Jos goji-marjojen maine jostakin on kärsinyt, niin se on kärsinyt tullin löytämistä suurista torjunta-aine jäämistä. Tullilaboratorio kertoo havainneensa testeissään, että goji-marjoissa on ollut liikaa kasvinsuojeluaineita ja sulfiittia ja että niitä on säteilytetty. Vuosina 2009–2010 testatuista gojimarjoista vain viidesosa täytti lainsäädännön vaatimukset. Eräästäkin myyntiin lasketusta goji-marjaerästä tulli kertoo löytäneensä neljäntoista erilaisen kasvinsuojeluaineen jäämiä.

Meille laatu on aina etusijalla emmekä voineet nytkään tyytyä heikompaan ratkaisuun. Huipputerveelliset ja maukkaat goji-marjamme on viljelty orgaanisesti, ilman kemiallisia lannoitteita, torjunta-aineita ja säilöntäaineita.

* Uusien EU-direktiivien mukaan melkein kaikkien luontaistuotteiden terveyttä edistäviin vaikutuksiin viittaaminen on lainvastaista.

Goji-marjoja voi syödä ihan sellaisenaan ja niiden käyttömahdollisuudet ovat rajattomat.
Voit sekoittaa niitä vaikkapa jälkiruokiin, jogurttiin ja smoothiehin.
Nauti 15–30 grammaa päivittäin. Säilyy huoneenlämmössä, sulje pussi tiiviisti


Alkuperämaa: Kiina

Luomusertifioitu FI-EKO-201