Goji-marjat Voimaruoka 150 g

Mulperi-marjat Voimaruoka 150 g

8,55 €


Tuotekuvaus

Mulperi-marjat Voimaruoka 150 g

Mulperi-marjoja (Morus alba L.) on käytetty kautta aikojen; merkintöjä siitä löytyy jo vanhoista kiinalaisista ja kreikkalaisista teksteistä. Marjat kulkeutuivat Kiinasta silkkitietä pitkin Turkkiin jo tuhansia vuosia sitten. Nyt tätä superfood-ominaisuudet omaavaa eksoottista herkkua syödään ympäri maailmaa.

Mulperi on hyvin ravinteikas marja ja sitä on myös tutkittu paljon. Mulperit sisältävät runsaasti C-vitamiinia, rautaa ja kalsiumia. Mulperi-marja on hyvin runsaskuituinen ja se sisältää myös runsaasti proteiinia. Mulperit sisältävät myös flavonoideja, polyfenoleja ja steroideja.

Mulperi -marjat ovat saavuttaneet laajan suosion superfood-käyttäjien ja hyvinvointiaan aktiivisesti ylläpitävien ihmisten keskuudessa. Pyrkimyksemme on tarjota markkinoiden laadukkaimpia mulperimarjoja; mehukkaimpia, tuoreimpia ja puhtaimpia, luomusertifioituja marjoja.

*Emme voi kertoa mulperimarjojen hyödyistä enempää, sillä uusien EU-direktiivien mukaan melkein kaikkien luontaistuotteiden terveyttä edistäviin vaikutuksiin viittaaminen on lainvastaista.

Mulperimarjoja voi syödä ihan sellaisenaan. Niitä kannattaa sekoittaa myslin ja raakasuklaan sekaan tai käyttää leivonnaisiin, smoothieihin, salaattiin – vaikkapa syödä pannukakkujen ja kaurapuuron seassa.

 

Alkuperämaa: Turkki
Luomusertifioitu FI-EKO-201