Ginseng

Ginseng-uutejauhe 60 g

21,90 €


Tuotekuvaus

 

Ginseng-uutejauhe 60 g

Uuttosuhde 80:1   

Feel Vivid


Ginseng-juuri (Panax Ginseng) on eräs vanhimmista tunnetuista adaptogeeneista. Se sisältää lukuisia erilaisia yhdisteitä (noin kahtakymmentä erilaista sapoiinia, vitamiineja ja stereoleja), jotka vaikuttavat kehossamme yleiskuntoa kohottavasti. Ginseng on myös jonkin verran virkistävä, joten sitä ei kannata nauttia myöhään illalla. Sitä on käytetty Kiinassa niin vanhuuden aiheuttamaan heikkouteen, vaihdevuosioireisiin, kuin myös mielialaa kohottamaan ja yleistä vireystasoa ylläpitämään.

Feel Vivid ginseng-uutejauhe on erittäin vahvaa, jonka vuoksi sitä tuleekin käyttää vain hyvin pieniä määriä kerrallaan.

Käyttöohje
Ginsengin käyttö kannattaa aloittaa teelusikan kärjellisestä ja pikkuhiljaa kasvattaa annosta 1/4 teelusikalliseen vuorokaudessa. Yli 1/4 teelusikallisen kokoista annosta päivässä EI pidä ylittää.
Ginseng on maultaan hyvin kitkerää, ja se toimiikin parhaiten teenä. Laita lämpimään lähdeveteen teelusikan kärjellinen ginseng-uutejauhetta, 2tl hunajaa ja purista mukaan loraus sitruunan mehua.

Varoitukset
Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä, sinulla on sairaus tai erityisruokavalio, konsultoi lääkäriäsi ennen Feel vivid Ginseng-uutteen käyttöä.

Sisältö
100% Ginseng-uute. Sisältää 28% ginsenosideja.

Alkuperämaa: Kiina