acai

Acai-uutejauhe 100 g

16,95 €


Tuotekuvaus

Acai-uutejauhe 100 g

Uuttosuhde 6:1

Feel Vivid 

Acai-marja on huikea ravinnepommi suoraan Etelä-Amerikan sademetsistä. Se kasvaa Acai-palmujen latvustoissa, mikä on acain erityispiirre muihin marjoihin verrattuna. Ravintorikas maa ja sademetsien ilmasto on ihanteellinen paikka tämän supermarjan kasvulle. Acaimarja sisältää todella runsaasti etenkin B1-, B2-, B3-, C- ja E-vitamiineja, mineraaleja sekä antioksidantteja. Acai on myös erinomainen beetakaroteenin lähde.

Ruoka-aineiden antioksidanttipitoisuutta mitataan ORAC-arvolla, joka kertoo ruoka-aineiden kyvystä neutralisoida elimistössä tuhoa tekeviä happiradikkaaleja, jotka ovat osasyyllisiä moniin sairauksiin kuten esimerkiksi syöpään, sepelvaltimotautiin sekä hermoston rappeumasairauksiin. Acain ORAC-arvo on huikeat 50 000, joka on korkein kaikista marjoista ja hedelmistä. Runsas antioksidanttien saanti ja vitamiinit auttavat myös taistelussa rasvaa vastaan parantamalla aineenvaihduntaa ja hidastamalla ikääntymistä. B-vitamiineilla on todettu olevan myös lihaksia rentouttavia ominaisuuksia.

Acai sisältää lisäksi runsaasti antosyaaneja, jotka toimivat kehossamme suojaravinteina. Antosyaanit antavat acaille myös sen sinipunaisen värin.

Feel Vivid Acai-jauhe on pakastekuivattu, jolloin kaikki tärkeät ja herkimmätkin ainesosat ovat tallella. Acai-jauheemme on todella korkealaatuinen ja täysi veteen liukeneva.

Käyttöohje
1-2 tl päivässä. Acai toimii parhaiten sellaisenaan veteen sekoitettuna, tai sitä voi käyttää vaikkapa smoothieissa tai proteiinijuomissa tuomaan makua ja ravinteita samaan pakettiin.

Sisältö
100% Acai-uute

Alkuperämaa: Brasilia